Maandag 30 maart 2009

Hallo allemaal,

Vanochtend om 4.20 uur ging de wekker om naar het vliegveld gebracht te worden. Wij waren op tijd en het inchecken ging gesmeerd, nadat wij wat bagage over hebben gepakt in een andere tas, omdat de 2 tassen zwaarder waren dan 50 pounds stuk.

De eerste vlucht naar San Juan ging prima. Een uur overstaptijd daar was ruim voldoende, wel wat wisselingen van de gate… Over in een propellorvliegtuig, een ATR. Heel klein, smal maar ontzettend leuk. Goed naar alle eilanden onder ons kunnen kijken en daar zaten echt juweeltjes bij zoals St.Thomas, Tortola en de Virgin gorda.

Om 13.00 uur door de douane, Dutch passport, en op naar de koffers, maar die kwamen niet. Staan waarschijnlijk nog in Puerto Rico. Opgegeven bij de ‘lost luggage’ en met handrugzakje dan maar door. Eerst warm gegeten op het vliegveld. Daarna een taxi naar ons huis. We genieten weer van ons eiland bij ieder herkenningspunt waar herinneringen aan vast kleven.

Het was een hartelijk weerzien met bekenden. En bovendien is het helemaal niet zo erg geen bagage te hebben: we hoeven niet uit te pakken en we hebben geen vuile was meer. Kleding hebben we hier in onze op-slot-kast liggen en shampoo en zeep is ook standaard achtergebleven. 

Toch wel kaal. Hopelijk krijgen we morgen een telefoontje dat de tassen terecht zijn.

Heel zonnige en warme groeten en natuurlijk…

 

BIG HUG, JACQUES & PUCK

Onderweg

Onderweg